About

 

 

WIJ ZIJN EEN TEAM EN WERKEN AL 12 JAAR IN STEREO.

Valerie is professioneel fotograaf, gespecialiseerd in interieur en architecturale fotografie met natuurlijk licht. Alexander is interieurarchitect, van huizen tot kantoor zelfs tot winkels hij ontwerpt het allemaal.

Ons doel is uw project van zijn beste kant te laten zien of te ontwerpen!

VALERIE CLARYSSE (1979°) Fotograaf

 

Als professionele fotograaf is ze gespecialiseerd in interieur en architecturale fotografie met natuurlijk licht. Gepassioneerd door vorm en materiaal, altijd op zoek naar de perfecte compositie, harmonie tussen product en omgeving.

Met gevoel voor lifestyle, trends en detail heeft ze oog voor het creëren van de juiste sfeer tijdens de shoot.

 

Enthousiast, creatief en hands-on met aandacht voor vlotte communicatie en service naar de klant, om zonder omwegen het gewenste eindresultaten te komen.

 

Beeldmanipulaties, retouches het inpassen van prototypes in bestaande interieurs, ter plekke of achteraf, behoort tot de kern van haar werk. Studiowerk is hier absoluut een aanvulling op het locatiewerk.

In hoofdzaak op locatie aan de slag binnen Europa voor kleine ondernemingen tot multinationals.

 

Intussen warm omringd door een even enthousiast team van stylist, visagist, beeldverwerkers en assistenten waar dat nodig is. Van de gepaste locatie, de interieurstyling tot het model, ze neemt de volledige organisatie en zoektocht naar de juiste setting en sfeer van de fotoshoot op haar.

Valerie werkt graag in een positief constructieve sfeer samen waarin werkplezier de perfecte brandstof is om te blijven streven naar innovatie, kwaliteit en service.

 

Door de jaren heen heeft ze een mooie referentielijst uitgebouwd aan klanten die op regelmatige basis beroep doen op haar diensten maar ook voor reclamebureaus of magazines maakt ze de gewenste foto’s.

 

Enkele referenties : Steelcase NIKO Delta Light Daikin IVC Balta Beaulieu Puratos Luxhome Bomarbre Wilfra Ideal Projects Art Nivo …

 

ALEXANDER HUGELIER (1974°) Interieurarchitect

 

Alexander Hugelier is a professional interior designer, he budgets your money, designs your project, selects materials, finds the right contractors, schedules jobs, coordinates projects and oversees the job on a daily basis from conception to completion. From homes, to shops (food and non-food) and offices.

Bewaren